Over

Harm Jagerman

Wie ben ik?

Een huisvader die zijn werkzaamheden als zelfstandige om de kinderen heen plant. Dat is de beste beschrijving die ik mezelf kan geven. 

In het dagelijks leven ben ik fotograaf, schrijver, digitaal ontwerper, website ontwerper en (met ingang van april 2021) aanbieder van webdiensten (hosting, website beheer). 

Wat doe ik?

Eigenlijk heb ik het antwoord al gegeven. Voor de duidelijkheid, dit is wat ik doe: 

Persoonlijk vind ik het raar om mezelf te omschrijven als webhoster. Dat is wel wat ik ook nog doe. Dit doe ik onder de naam De Goede Huisvader Webhosting

Harm Jagerman

Achtergrond

De Goede Huisvader

De Goede Huisvader

Zoals vermeld, de zorg voor mijn kinderen combineer ik met mijn werkzaamheden als zelfstandige. Daarnaast treed ik geregeld op als ambassadeur voor het huisvaderschap. 

In 2014 besloot ik de wereld kennis te laten maken met De Goede Huisvader

De goede huisvader is een juridisch principe dat ervan uitgaat dat iemand zich redelijkerwijze als een verantwoord persoon gedraagt die alles doet wat nodig is om schade te voorkomen. 

Bron: Wikipedia

Het bovenstaande stond centraal toen ik in april 2021 besloot tot het introduceren van nieuwe diensten op het gebied van webhosting, website ontwikkeling en website beheer. Een stap verder gaan dan wat andere aanbieders doen. Daar gaat het om. 

De Goede Huisvader

Wat is dat, de Goede Huisvader?

Toch is De Goede Huisvader – in ieder geval voor een deel als het om de naam gaat – een knipoog. Natuurlijk ben ik geen goede huisvader. Wel laat ik zien dat het anders kan. 

Interesse in de diensten van De Goede Huisvader Webhosting?