Geschreven door Harm

Schrijven is voor mij enorm belangrijk. Ik schrijf graag in opdracht van anderen. Er zijn ook momenten waarop ik besluit om zelf te schrijven. Bijvoorbeeld gedichten. Deze gedichten deel ik dan via social media.

Op een gegeven moment besloot ik fotografie te scheiden van teksten. Ik maakte een nieuwe website en een aantal social media-accounts aan. Toch was dit niet wat ik wilde. Alles samen op een website is overzichtelijker.

Op deze pagina lees je gedichten die ik geschreven heb. Je merkt dat de visuele ondersteuning hierbij enorm belangrijk is. Dat sluit dus wel nauw aan bij wat ik doe: fotografie, tekstschrijven, digitaal ontwerp en websiteontwikkeling.

Wat kan ik voor je doen?

Als schrijver kan ik ook voor jou wat betekenen. Denk hierbij niet aan de informatie op de pagina Tekstschrijven. Denk verder dan dat. Wat dacht je van op maat geschreven gedichten? Daarmee doel ik niet op de jaarlijkse Sinterklaasgedichten.

 

Laat je het weten, wat ik voor je betekenen kan? Ik hoor het graag van je!

Voorbeelden

Wat zijn nu precies de gedichten die ik geschreven heb?

De afgelopen jaren heb ik talloze gedichten geschreven. Sommige gedichten schreef ik in het Nederlands, andere gedichten in het Engels. Soms was het doel te vertellen – in dichtvorm – over een actuele gebeurtenis. In andere gevallen ging het om het verwoorden van een bepaald gevoel.

Voorbeelden op deze pagina

Over "Stop"

Hoe vaak komt het voor dat iemand een ander kanker toewenst? Is het normaal om iemand een ziekte toe te wensen, die voor zoveel ellende en leed veroorzaakt? Ik vind van niet. Daarom schreef ik een gedicht hierover. Met als doel om mensen over te halen om te stoppen met het schelden. 

Over "Maandagochtend"

Wie kent dat gevoel niet? Dat typische maandagochtend gevoel. Een gevoel dat je eigenlijk alleen maar op een moment in de week kunt ervaren: op maandagochtend!

Over "Dr. Seus"

Wie is er niet groot mee geworden? De verhalen van Dr. Seuss. Ik in ieder geval wel. Net zoals mijn kinderen. 

Over "Badabing or Bada Bing?"

Een nonsense-gedicht. 

Over "Reflections"

Geschreven naar aanleiding van een toevallige ontmoeting op de heide: een door mensen gegraven waterplas. 

Dit gedicht heb ik eerder geschreven, maar ik was niet tevreden over het resultaat. Daarom heb ik het in 2021 aangepast. 

Over "Polder"

Hoe simpel kan het zijn om een landschap te beschrijven? 

Samenwerken?