Samen voor het maximale online resultaat

Website ontwikkeling

Naast fotograaf, tekstschrijver en digitaal ontwerper ben ik website ontwikkelaar. Eigenlijk komt het erop neer dat ik je ook kan helpen met het inrichten van een nieuwe website of het aanpassen van een bestaande website. Je kunt ook een beroep op mijn diensten doen voor het onderhoud van een website.


Waar nodig kan ik je helpen met het controleren en optimaliseren van een al bestaande website of webshop.

Platform: WordPress

De tijd dat we WordPress gebruikten voor het schrijven van een blog ligt inmiddels ver achter ons. Je kunt dit vanzelfsprekend nog steeds doen met WordPress. Het houdt dan niet op! 

 

Wat dacht je van een bedrijfswebsite, een online portfolio of zelfs een webshop, gebaseerd op WooCommerce?


Met behulp van WordPress maak ik een website die voldoet aan je verwachtingen. 

Eigenlijk mag je me dus best een WordPress-expert noemen. Sinds de eerste versie van dit Content Management Systeem (CMS) verscheen ben ik er al fan van. Ik ben niet de enige, er zijn tal van aanbieders van soortgelijke diensten die fan zijn van dit CMS. Ik onderscheid me door eerlijk te zijn over de investering die je doet voor de website. Het transparant zijn is voor mij van essentiële waarde. Tegelijkertijd realiseer ik me dat transparantie op een pagina met informatie over website ontwikkeling lastig is. Dit heeft ermee te maken dat ik ieder website-project beschouw als een uniek proces. Een proces waarvoor bepaalde zaken wel of niet noodzakelijk zijn. Vandaar dat je op deze pagina daarom geen prijslijst zal zien.

Mogelijkheden

Lees meer over de mogelijkheden die ik kan bieden. 

Webshop

Ben je van plan te beginnen met een webshop of wil je een bestaande webshop optimaliseren, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Waarmee moet je precies rekening houden voordat de website of webshop online gaat? Dat leg ik je graag uit op een aparte pagina. 

Samenwerken?