De mogelijkheden zijn eindeloos

Mogelijkheden

Waar zal ik eens beginnen als het gaat om de mogelijkheden die ik je kan bieden? Misschien is het goed om onderscheid te maken tussen iets dat er nog niet is en iets dat er al is. Kortom, een nog niet bestaande website of een bestaande website.

Beter nog: een nieuwe website of het aanpassen van een al bestaande website.

Nieuwe website

Wat je online ambities ook zijn, ik help je er graag verder bij! Of het nu gaat om een kleine (bedrijfs) website of een uitgebreide webshop. Het zijn uitdagingen die ik graag met je aan ga.

Omdat je een project laat uitvoeren door iemand die naast website ontwikkelaar ook fotograaf, tekstschrijver en digitaal ontwerper is, kunnen we bekijken wat ik nog meer voor je kan doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het maken van productfoto’s voor een webshop? Of wat dacht je van de mogelijkheden voor het schrijven van de teksten die bezoekers moeten aanzetten om verder te lezen en gebruik te maken van je diensten.

Iedere nieuwe website begint met een oriënterend gesprek. Wat er allemaal bij komt kijken, dat lees je op deze pagina.

Een nieuwe website begint met het platform dat gekozen wordt. Dat zal WordPress zijn. Afhankelijk van je wensen worden toepassingen geïnstalleerd die de functionaliteit moeten aanbieden die voor dit project belangrijk is.

Bestaande website

Misschien ben je niet tevreden met de website die je momenteel tot je beschikking hebt. Je bent erachter gekomen dat de website functionaliteit mist. Of misschien wil je iets toevoegen, maar weet je niet hoe je dit moet doen.

Wat dacht je van een goede controle op de werking van je website? Ik help je hier graag mee. Na afloop bepalen we samen wat nodig is om je website aan te passen aan je wensen.

Komen we erachter dat het inrichten van een nieuwe website een verstandiger idee is, dan is dit geen probleem.

Ook bij problemen met de snelheid en de vindbaarheid van de website help ik je graag verder.

Welke websites?

De vraag is natuurlijk wat voor soort websites komen in aanmerking voor mijn diensten. Denk dan aan de volgende websites. 

Staat het soort website er niet tussen? Geen probleem, dit zijn slechts enkele voorbeelden. 

Samenwerken?